head_spanduk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Visi Perusahaan: Pikeun janten pamimpin hemat energi sareng perlindungan lingkungan dina industri photovoltaic, semikonduktor sareng énergi énggal, teraskeun ngirangan biaya sareng janten penjaga énergi sareng panyalindungan lingkunganana.

Nami Perusahaan:Shanghai LifenGas Co., Ltd.

Kategori produk:Pisahkeun & Purifikasi Gas /Perlindungan Lingkungan (Pamulihan VOCs + Pamulihan Asam Runtah + Pangolahan Cai Runtah)

Honor Perusahaan:Shanghai High-tech Enterprises, Shanghai Little Giant (panghargaan anu mikawanoh perusahaan-perusahaan téknologi tinggi leutik sareng sedeng di Shanghai), Shanghai Spésialisasi sareng Perusahaan énggal-énggal.

Wewengkon Usaha:Gas Industri, Énergi, Perlindungan Lingkungan

Produk Utama 1

VPSA sareng PSA O2Generator / VPSA sareng PSA N2 Generator / Separation Mémbran O2Generator/Dispersi O2Generator

Leutik / Tengah / Skala badag Cryogenic ASU

LNG Liquefier, LNG Tiis-énergi liquefaction ASU

Sistim Pamulihan Argon

Hélium, Hidrogen, Métana, CO2, NH3Daur ulang

Énergi hidrogén

logo

Produk Utama 2

MPC: Modél Prediktif Control

Dibeungharan O2Ngaduruk, pinuh O2Pangdurukan

Produk Utama 3

VOC (Sanyawa Organik Volatil)

Pamulihan asam hidrofluorat

Pangolahan Cai Runtah

Oksigén-enriched Pertanian

Perbaikan Kualitas Cai pikeun Walungan Terbuka sareng Tasik

Pangleyur Kimia Niley Tinggi (Tanpa Réaksi) Pamulihan

Visi Perusahaan

asgggg
angger

Shanghai LifenGas ngadominasi pasar pabrik recovery argon Cina, nyekel pangsa 85% impressive, underscoring kapamimpinan pasar na.Dina 2022, perusahaan ngahontal omzet taunan 800 juta, kalayan tujuan ngahontal 2 milyar dina periode lima taun ka hareup.

aggjskdg

Tim Inti

Carita merek perusahaan (1)

Mike Zhang

pangadeg, GM

 30years experieces dina widang gas industri

Gawé di pausahaan Internasional (Messer, PX, APChina), Ngawasaan préparasi industri gas jeung téhnologi daur ulang, akrab jeung commercialization sadaya Tumbu dina ranté industri, boga pangalaman manajemén parusahaan standardized tur efisien, boga wawasan di-jero kana industri, sarta ngumpulkeun sumberdaya teknis elit rupa specialties di industri

Carita merek perusahaan (2)

Andy Hao

DGM, Manajemén Téknis

Kalawan 18 taun pangalaman dina panalungtikan sarta pamekaran gas husus, anjeunna ilubiung dina ngembangkeun set munggaran alat pemurnian gas krypton-xenon langka di Cina.

Master of Cryogenics, Universitas Zhejiang

Parabot gas Profound R&D, desain prosés, sareng kamampuan perencanaan proyék;Anjeunna parantos kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran unit pemurnian kripton-xenon munggaran di dunya salami mangtaun-taun, sareng saé dina desain prosés cryogenic, manajemén proyék pamisahan hawa sareng sirkulasi gas, pemurnian sareng téknologi pemanfaatan.

 

Carita merek perusahaan (3)

Lava Guo

DGM, Proyék & Operasi

30 taun pangalaman dina operasi proyék gas industri jeung manajemén pangropéa
Anjeunna pernah jadi lulugu insinyur sarta diréktur produksi hiji parusahaan multi-gas handapeun Jinan Beusi sarta Steel Grup;Diréktur Produksi / Kapala Insinyur Gas Plant of Jinan Cabang Shandong Beusi jeung Steel Grup

Anjeunna geus presided leuwih palaksanaan, produksi badarat, operasi sarta jasa pangropéa loba proyék gas skala badag

Carita merek perusahaan (5)

Barbara Wang

Diréktur Pasar Luar Negeri sareng Operasi Pengadaan

30 taun pangalaman dina bisnis manufaktur sareng manajemén pengadaan
Anjeunna nyepeng gelar sarjana dina élmu bahan ti Universitas Élmu sareng Téknologi Beijing, gelar master ti China Europe International Business School, sareng gelar master ti University of Pennsylvania.
Anjeunna pernah janten manajer komérsial senior pikeun Asia di Air Product (AP) sareng manajer komérsial senior di Goldman Sachs Singapura.
Dipingpin ngadegna multi-perusahaan Asia ngayakeun jeung sistem manajemen ranté suplai pikeun maksimalkeun pungsi nilai jasa.

DR

Dr.Xiu Guohua

DGM, Téknik Kimia, R&D, Pamimpin Ahli

17 taun pangalaman R&D dina industri gas, ampir 40 taun pangalaman panalungtikan dina pamisahan gas sareng sintésis bahan
Ph.D.dina Téknik Kimia, Universitas Osaka, Jepang, Fellow Postdoctoral dina Téknik Kimia, Akademi Élmu Cina
Anjeunna pernah janten insinyur lulugu BOC China (Linde), insinyur lulugu Air Chemistry (AP) China, sareng General Motors.
Anjeunna geus presided leuwih ngembangkeun sababaraha téknologi aplikasi gas canggih, ngahontal puluhan juta dollar dina ngurangan biaya taunan pikeun pausahaan sajarah ngaliwatan optimasi prosés, sarta diterbitkeun 27 makalah dina jurnal internasional, kalawan 432 citations.Anjeunna parantos nyebarkeun 20 makalah dina jurnal akademik domestik sareng masihan puluhan kali dina konperénsi akademik internasional

wps_doc_0

David Zhang

DGM (Marketing)

30 taun pangalaman dina manajemén rékayasa sareng manajemén bisnis dina industri manufaktur
Ampir 10 taun konsultasi manajemén profésional sareng pangalaman investor lepas
Master Sakola Usaha Internasional Cina Éropa
Anjeunna saacanna ngagaduhan sababaraha posisi di Praxair China, kalebet Wakil Présidén, Présidén China Wétan, Diréktur Pemasaran sareng Penjualan Cina, sareng General Manager of joint ventures na.Anjeunna ogé dilayanan salaku Diréktur Kantor Shenzhen Sun Hongguang Co., Ltd. jeung Wakil Manajer Umum hiji pausahaan gudang minyak bawahan.Sateuacanna, anjeunna damel salaku panalungtik sareng insinyur di Shenzhen Vanke Group sareng Biro Bahan Gedong Nagara.


  • Carita merek perusahaan (7)
  • Carita merek perusahaan (8)
  • Carita merek perusahaan (9)
  • Carita merek perusahaan (10)
  • Carita merek perusahaan (11)
  • Alko
  • Carita merek perusahaan (12)
  • Carita merek perusahaan (13)
  • Carita merek perusahaan (14)
  • Carita merek perusahaan (15)
  • Carita merek perusahaan (16)
  • Carita merek perusahaan (17)
  • Carita merek perusahaan (18)
  • Carita merek perusahaan (19)
  • Carita merek perusahaan (20)
  • Carita merek perusahaan (21)
  • Carita merek perusahaan (22)
  • Carita merek perusahaan (6)
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Carita merek perusahaan
  • URANG SUNDA 1
  • 华民
  • 豪安