head_spanduk

Warta

  • Pesta Perayaan Taunan Shanghai LifenGas Co., Ltd

    Pesta Perayaan Taunan Shanghai LifenGas C...

    Kuring nulis pikeun ngabagikeun warta anu pikaresepeun sareng nganyatakeun kabungahan sareng kareueus kuring dina kameunangan urang.Pesta Perayaan taunan Shanghai LifenGas dilaksanakeun dina 15 Januari 2024. Urang sohor ngaleuwihan target penjualan urang pikeun 2023. Ieu sakedapan ...
    Maca deui
  • Shanghai LifenGas 4000 Nm³/h Generator Nitrogén di Sichuan Langshing Énergi Anyar

    Shanghai LifenGas 4000 Nm³/h Generator Nitrogén...

    Kuring nulis pikeun ngabagikeun sababaraha warta anu hadé ngeunaan gawé bareng urang sareng Langshing New Energy Technology Co., Ltd. Dina tanggal 10 Januari 2022, Shanghai LifenGas Co., Ltd. sareng Langshing New Energy Technology Co., Ltd. nandatanganan kontrak pikeun pasokan éta. o...
    Maca deui
  • Shanghai LifenGas Ngalaksanakeun Babak Anyar Pembiayaan Strategis——Taihe Capital Janten Panaséhat Keuangan Eksklusif

    Shanghai LifenGas Ngalaksanakeun Babak Anyar S...

    Anyar-anyar ieu, Shanghai LifenGas Co., Ltd. (saterusna disebut "Shanghai LifenGas") ngalengkepan babak anyar pembiayaan strategis, anu dilakukeun babarengan ku Shandong New Kinetic Energy Sinochem Green Fund handapeun Sinochem Capi ...
    Maca deui
  • Fase Ⅳ Proyék Zhonghuan 12000 Nm³/h ARU Geus Ngajalankeun Dua Satengah Taun

    Fase Ⅳ Proyék Zhonghuan 12000 Nm³/h ARU Ha...

    Kuring nulis pikeun ngabagikeun sababaraha warta anu pikaresepeun ngeunaan Produk Daur Ulang Argon kami, 12000 Nm3 / h Argon, Fase Ⅳ proyék Inner Mongolia Zhonghuan Crystal Materials Co., Ltd, ayana di No. 19, Amur South Street, Saihan District, Hohh.. .
    Maca deui
  • Ngamankeun Masa Depan: Penandatanganan Kontrak Pasokan Gas

    Ngamankeun Masa Depan: Penandatanganan Sambungan Pasokan Gas...

    Kami resep ngumumkeun yén, dina 30 Nopémber 2023, Shanghai LifenGas Co., Ltd. sareng Sichuan Kuiyu Photovoltaic Technology Co., Ltd nandatanganan kontrak suplai gas argon.Ieu nandaan kasempetan anu penting pikeun duanana perusahaan sareng mastikeun ajeg sareng ...
    Maca deui
  • 16600 Nm³ / h Unit Daur Ulang Argon Terpusat Dikontrak

    16600 Nm³ / h Unit Daur Ulang Argon Terpusat Co...

    Dina 24 Nopémber 2023, Kide Electronic Engineering Design Co., Ltd. sareng Shanghai LifenGas Co. Ltd. nandatanganan kontrak pikeun proyék 16,600 Nm³ / h Unit Daur Ulang Argon Terpusat di Shifang Aviation Industrial Park (Fase...
    Maca deui
  • Carita merek perusahaan (7)
  • Carita merek perusahaan (8)
  • Carita merek perusahaan (9)
  • Carita merek perusahaan (10)
  • Carita merek perusahaan (11)
  • Alko
  • Carita merek perusahaan (12)
  • Carita merek perusahaan (13)
  • Carita merek perusahaan (14)
  • Carita merek perusahaan (15)
  • Carita merek perusahaan (16)
  • Carita merek perusahaan (17)
  • Carita merek perusahaan (18)
  • Carita merek perusahaan (19)
  • Carita merek perusahaan (20)
  • Carita merek perusahaan (21)
  • Carita merek perusahaan (22)
  • Carita merek perusahaan (6)
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Carita merek perusahaan
  • URANG SUNDA 1
  • 华民
  • 豪安