head_spanduk

Perpustakaan Perusahaan

Pandangan Perusahaan

Shanghai-LifenGas-Co.Ltd-Front-meja

Shanghai LifenGas Co., Ltd.-meja hareup

8f48f8a7-d85b-47ec-a461-eecf20d35c77

Shanghai LifenGas Jiangsu Manufaktur Base-Qidong

Shanghai-Lianfeng-Zhejiang-Manufaktur-Base-Anji

Shanghai LifenGas Zhejiang Manufaktur Base-Anji

RCC di Xi'an-Remote Control Center of LifenGas, anu jarak jauh tiasa ngawas operasi sababaraha pabrik dina waktos anu sami pikeun mastikeun operasi anu efisien sareng stabil tina alat-alat, sareng ngaréspon masalah operasi alat-alat ka pabrik.

angger

Ngotektak Produk Shanghai LifenGas

Sistim Pamulihan Argon Vietnam

Proyék Pamulihan Argon Huayao

Sistim Pamulihan Argon Meike

Leshan Yongxiang ARU

Meike Phase Ⅱ-Argon Pamulihan System

Unit Pamulihan Argon Shuangliang

Unit Pamulihan Argon Longi

JA Solar-Argon Recovey Unit

N2Generator dilayanan pikeun Granary

PSA nitrogén generator

(H2 +O2) Mesin motong seuneu

N2Generator

Shuangliang Argon Pamulihan Plant

Bengkel Pamulihan Jinko Argon

Bengkel Generasi Hidrogén

Bengkel Pamulihan Argon

CanadianSolar, Sistem Pamulihan Argon, di Xining Cina

Partéi Shanghai LifenGas

Perayaan taunan
DGM GUO
Travel Staf parusahaan
bdfb16135631a22cfc7a828ade7cac9

Hiji kulawarga haneut badag

Shanghai LifenGas unggal bulan bakal ngayakeun hajatan ulang taun anu ati-ati sareng menawan pikeun para karyawanna anu ulang taun dina bulan éta, nunjukkeun kasabaran sareng apresiasi perusahaan pikeun stafna.

Bekerja di Situs (2)
Bekerja di Situs (4)
Gawé di Situs (3)

Panalungtikan sarta Pangwangunan

MPC

Prosés ASU énergi tiis

Generator PSA

Pamulihan VOCs

Prosés ékstraksi Gas Langka


  • Carita merek perusahaan (7)
  • Carita merek perusahaan (8)
  • Carita merek perusahaan (9)
  • Carita merek perusahaan (10)
  • Carita merek perusahaan (11)
  • Alko
  • Carita merek perusahaan (12)
  • Carita merek perusahaan (13)
  • Carita merek perusahaan (14)
  • Carita merek perusahaan (15)
  • Carita merek perusahaan (16)
  • Carita merek perusahaan (17)
  • Carita merek perusahaan (18)
  • Carita merek perusahaan (19)
  • Carita merek perusahaan (20)
  • Carita merek perusahaan (21)
  • Carita merek perusahaan (22)
  • Carita merek perusahaan (6)
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Perusahaan-merek-carita
  • Carita merek perusahaan
  • URANG SUNDA 1
  • 华民
  • 豪安