TENTANG KAMI

  • Shanghai-Lianfeng-Gas-Co.-LTD-Jiangsu-Base-Manufaktur-3
  • 8f48f8a7-d85b-47ec-a461-eecf20d35c77

BUBUKA

Shanghai LifenGas Co., Ltd., salaku perusahaan téknologi luhur, khusus dina produksi separation gas sareng peralatan purifikasi kalayan fokus kana efisiensi énergi sareng perlindungan lingkungan.Portopolio kami kalebet sajumlah produk:
  • Unit recovery argon kalawan ongkos recovery tinggi
  • Unit pamisahan hawa cryogenic hémat énergi
  • Énergi-hemat PSA & VPSA nitrogén sareng generator oksigén
  • Unit separation mémbran hémat énergi
  • Unit recovery hélium
  • Unit recovery karbon dioksida
  • Unit perlakuan VOC
  • Unit recovery asam runtah
  • Unit perlakuan cai limbah
Produk ieu mendakan aplikasi anu éksténsif dina sababaraha industri sapertos photovoltaic, baja, kimia, metalurgi bubuk, semikonduktor, sareng séktor otomotif.
  • -
    Diadegkeun dina 2015
  • -
    Patén Disatujuan (nepi ka tungtun taun 2021)
  • -+
    Pagawé
  • -
    juta omzet

produk

Inovasi

  • Sistim Pamulihan Argon

    Sistim Pamulihan Argon

    1.Argon Pamulihan System(ARS) museurkeun kana widang separation argon na recovery, ngawengku industri kayaning kristal photovoltaic tumuwuh, beusi jeung baja metallurgy jeung semikonduktor, industri anyar-énergi, jsb Sajauh ieu, éta geus dilarapkeun ka leuwih ti 30 proyék, sareng kapasitas ngolah gas argon tiasa tina 1300Nm3 / h dugi ka 12000Nm3 / h.2.The exhausted argon gas diolah ku lebu-panyabutan, dikomprés, karbon-panyabutan jeung oksigén-panyabutan, lajeng argon-purity tinggi dicandak ku Cryog ...

  • Alat Purifikasi Krypton Xenon

    Krypton Xenon Purifica...

    Gas langka sapertos kripton sareng xenon gaduh nilai anu luhur dina seueur aplikasi, tapi komposisina dina hawa rendah pisan sareng umumna hese ngahasilkeun langsung.Alat purifikasi krypton xenon anu dikembangkeun ku perusahaan kami didasarkeun kana unit pamisahan hawa anu ageung sareng ogé ngagunakeun prinsip rectification cryogenic pikeun ngangkut bahan baku LOX anu ngandung sajumlah leutik krypton xenon kana kolom fraksinasi pikeun adsorption sareng rectification ngaliwatan cryogenic. LOX p...

  • Alat Pamulihan Asam Runtah

    Pamulihan Asam Runtah ...

    Asam runtah (utamana asam hidrofluorat) alat recovery ngagunakeun volatility béda antara komponén asam spent, ngalakukeun distilasi kontinyu vakum kolom ganda pikeun ngahontal laju recovery tinggi.Alat pamulihan asam limbah henteu ngan ukur tiasa ngolah sajumlah ageung asam limbah anu diproduksi ku hulu pelanggan, tapi ogé misahkeun sareng ngadaur ulang éta, ngirangan biaya produksi palanggan.Éta ogé tiasa leres ngubaran sésa cai limbah sareng résidu padet, sareng cai ...

  • Generator Oksigén Ambient

    Generator Oksigén Ambient

    Aya model VPSA sareng PSA, prinsip anu sami.Di dieu utamana bakal ngawanohkeun generator oksigén VPSA.Ieu mangrupakeun jenis pakakas mékanis nu bisa enrich oksigén dina atmosfir, sarta prinsip gawé na nyaeta ngagunakeun blower pikeun ngangkut hawa bahan baku sanggeus panyabutan lebu jeung filtration kana absorber, lajeng tabung molekular husus dina absorber mimiti. adsorb komponén nitrogén, sarta komponén oksigén ieu enriched tur discharged salaku produk.Saatos sababaraha waktos, abdi ...

WARTA

Service Mimiti

  • Pesta Perayaan Taunan Shanghai LifenGas Co., Ltd

    Pesta Perayaan Taunan Shanghai LifenGas Co., Ltd

    Kuring nulis pikeun ngabagikeun warta anu pikaresepeun sareng nganyatakeun kabungahan sareng kareueus kuring dina kameunangan urang.Pesta Perayaan taunan Shanghai LifenGas dilaksanakeun dina 15 Januari 2024. Urang sohor ngaleuwihan target penjualan urang pikeun 2023. Ieu sakedapan ...

  • Shanghai LifenGas 4000 Nm³/h Generator Nitrogén di Sichuan Langshing Énergi Anyar

    Shanghai LifenGas 4000 Nm³/h Generator Nitrogén di Sichuan Langshing Énergi Anyar

    Kuring nulis pikeun ngabagikeun sababaraha warta anu hadé ngeunaan gawé bareng urang sareng Langshing New Energy Technology Co., Ltd. Dina 10 Januari 2022, Shanghai LifenGas Co., Ltd. sareng Langshing New Energy Technology Co., Ltd. nandatanganan kontrak pikeun pasokan éta. o...

Sajarah parusahaan

Milepost

  • - Dina Méi, kontrak munggaran Shanghai LifenGas ditandatanganan - Jinan Beusi jeung Steel Air Separation Energy Saving Project.
    - Dina Désémber, pausahaan ieu didaptarkeun na ngadegkeun.
    - Ngembangkeun Téknologi Ekstraksi Gas Langka.

  • - Dina Méi, susunan munggaran global / nasional photovoltaic kristal tumuwuh 1800 Nm3 / h argon kontrak recovery gas haseup, generasi kahiji téhnologi recovery argon, ditandatanganan;
    - Ngembangkeun téknologi pamulihan gas hélium serat optik sareng téknologi anu dipaténkeun pikeun ngadaur ulang asam limbah (asam hidrofluorat / asam hidroklorat / asam nitrat) dina tutuwuhan sél fotovoltaik.

  • - Dina Méi, LONGi nandatanganan kontrak jeung Shanghai LifenGas pikeun tilu sét argon alat recovery gas haseup-generasi kahiji tina téhnologi recovery gas argon.
    - Dina bulan Juli, cabang Shanxi LifenGas dibuka di Xi'an.

  • - Dina Juli, generasi kadua sistem recovery argon ieu hasil dimekarkeun sarta kontrak ditandatanganan.sarta dilaksanakeun dina taun saterusna.

  • - Proyék recovery argon generasi katilu ieu hasil dikirimkeun dina ahir taun.
    - Dina Méi, Huzhou Anji Factory dimimitian produksi jeung manufaktur.
    - Dina bulan Agustus, Cabang Baotou diadegkeun.

  • - Dina Maret, Guangdong LifenGas and Energy Co., Ltd. diadegkeun.
    - Dina Juli, téhnologi recovery argon generasi kaopat ieu dilarapkeun;
    - Dina 8 Juli, Jiangsu LifenGas ngayakeun upacara groundbreaking badag.
    - Dina bulan Agustus, proyék pilot recovery asam hidrofluorat JA Solar diluncurkeun.

  • - Dina bulan Nopémber, Shanghai LifenGas nyetél kantor Cabang Hangzhou.
    - Dina bulan Désémber,Ruyuan LifenGas Co,, Ltd diadegkeun.

  • - Dina Januari, kantor Cabang LifenGas Yantai diadegkeun.

    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安