head_spanduk

Alat Purifikasi Krypton Xenon

Katerangan pondok:

Gas langka sapertos kripton sareng xenon gaduh nilai anu luhur dina seueur aplikasi, tapi komposisina dina hawa rendah pisan sareng umumna hese ngahasilkeun langsung.Alat purifikasi krypton xenon anu dikembangkeun ku perusahaan kami didasarkeun kana unit pamisahan hawa anu ageung sareng ogé ngagunakeun prinsip rectification cryogenic pikeun ngangkut bahan baku LOX anu ngandung sajumlah leutik krypton xenon kana kolom fraksinasi pikeun adsorption sareng rectification ngaliwatan cryogenic. pompa LOX boosting.Tungtungna, LOX ku-produk diala di bagean luhur kolom bisa dipaké deui nurutkeun paménta, sarta kripton xenon atah kentel dicandak di handapeun kolom.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Alat Pemurnian Krypton Xenon (1)

Gas langka sapertos kripton sareng xenon gaduh nilai anu luhur dina seueur aplikasi, tapi komposisina dina hawa rendah pisan sareng umumna hese ngahasilkeun langsung.Alat purifikasi krypton xenon anu dikembangkeun ku perusahaan kami didasarkeun kana unit pamisahan hawa anu ageung sareng ogé ngagunakeun prinsip rectification cryogenic pikeun ngangkut bahan baku LOX anu ngandung sajumlah leutik krypton xenon kana kolom fraksinasi pikeun adsorption sareng rectification ngaliwatan cryogenic. pompa LOX boosting.Tungtungna, LOX ku-produk diala di bagean luhur kolom bisa dipaké deui nurutkeun paménta, sarta kripton xenon atah kentel dicandak di handapeun kolom.

Pemurnian krypton xenon nyaéta, dina dasar anu kasar, diala nganggo pompa LOX cryogenic, reaktor, purifier, kolom fraksinasi, sareng alat-alat sanés.Konsentrasi kripton xenon atah ieu lajeng diolah ngaliwatan pressurization, réaksi katalitik, purifikasi adsorption, bursa panas, rectification, sarta prosés lianna, sarta tungtungna, di handapeun kolom rectification krypton-xenon murni, kripton cair-purity tinggi dicandak.Saatos nguap, ngalangkungan sistem ngeusian tekanan tinggi anu dikembangkeun ku perusahaan kami, kripton sareng xenon tiasa langsung dieusi dina botol kanggo dianggo.

Aplikasi

Gas kripton boga eusi utamana low dina hawa-ngan hiji bagian per juta-jeung mangrupakeun gas langka.Samentara éta, ku sabab gas kripton sacara kimiawi teu aktif pisan, éta ogé mangrupa gas inert.Sami lumaku pikeun xenon.Dua gas langka ieu seueur dianggo dina médis, manufaktur chip, sareng industri sumber cahaya titik.Pemurnian dua gas ieu ngagaduhan nilai panalungtikan ékonomi sareng ilmiah anu hébat.

Kaunggulan

Alat purifikasi krypton xenon dikembangkeun ku parusahaan urang boga hak cipta intelektual sagemblengna bebas;pikeun alesan ieu, parusahaan urang geus ngalamar sababaraha patén nasional.

Alat purifikasi krypton xenon kami ngadopsi parangkat lunak simulasi prosés ngarah internasional HYSYS pikeun itungan, anu ogé ngagunakeun desain alat kripton xenon paling canggih di dunya sareng téknologi manufaktur, parantos hasil uji coba-dihasilkeun sareng dioperasikeun kalayan réliabilitas anu dipercaya sareng kinerja komprehensif anu saé.Sumawona, éta parantos lulus penilaian téknis tina grup ahli industri domestik.Laju ékstraksi parabot tina kripton murni tur xenon murni geus ngaleuwihan 91%, nu bisa mantuan pamaké pinuh cageur sarta nimba gas kripton na xenon, sarta aliran prosés sarta kinerja alat geus ngahontal tingkat canggih internasional.

Ku terus-terusan ngaoptimalkeun prosés alat, ngagunakeun pinuh ku panas tina médium suhu luhur, sareng ngagunakeun alat-alat anu mandiri-kinerja tinggi, konsumsi énergi sadaya sistem ogé terus-terusan turun, sareng indikator téknis sareng ékonomi parantos ngahontal. tingkat canggih internasional.

Sajaba ti éta, prosés tutuwuhan purifikasi krypton xenon kami geus HAZOP-dianalisis sababaraha kali sarta boga ciri reliabiliti tinggi jeung kaamanan, operasi merenah, sarta pangropéa low.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安