head_spanduk

Modular Énergi-nyimpen Nitrogén generator

Katerangan pondok:

Generator Nitrogén Hemat Énergi Modular ogé tiasa dingaranan PSA Nitrogen Generator.Ieu mangrupa tekanan ayun adsorption nitrogén otomatis anu ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorbent, nyerep nalika pressurizing na desorption nalika depressurization mun adsorb sarta ngaleupaskeun oksigén tina hawa, kukituna misahkeun nitrogén.


Rincian produk

Tag produk

Naon Generator Nitrogén Hemat Énergi Modular?

Generator Nitrogén Hemat Énergi Modular ogé tiasa dingaranan PSA Nitrogen Generator.Ieu mangrupa tekanan ayun adsorption nitrogén otomatis anu ngagunakeun tabung molekular karbon salaku adsorbent, nyerep nalika pressurizing na desorption nalika depressurization mun adsorb sarta ngaleupaskeun oksigén tina hawa, kukituna misahkeun nitrogén.

Generator Nitrogén PSA nyandak bahan tina atmosfir, aman sareng bebas polusi.Hawa di atmosfir diekstrak, dimurnikeun sareng garing, sareng tekanan-adsorpsi sareng decompression-desorption dilaksanakeun dina nyerep, sareng teu aya gas ngabahayakeun anu bakal ngahasilkeun.

The PSA Nitrogen Generator, boga struktur basajan tur euweuh polusi tina bahan.The adsorbent dipaké dina absorber mangrupa tabung molekular zeolit ​​kualitas luhur, nu non-toksik sarta bahya, stabil di alam, sarta miboga éfék sterilization tangtu, nu bisa purify hawa tur ngiringan kaséhatan konsumén.generator nitrogén PSA tinggi éfisién suplai gas sarta quietly kalawan euweuh noise, aliran ajeg geus disadiakeun pikeun pamaké.

PSA nitrogén generator

Naon Anu Digunakeun Generator Psa Nitrogen?

Generator nitrogén PSA tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi, sapertos:

Téknologi produksi nitrogén adsorption tekanan ayun loba dipaké dina kimia, éléktronika, tékstil, batubara, minyak, gas alam, ubar, kadaharan, kaca, mesin, metallurgy bubuk, bahan magnét jeung industri lianna.

industri kimia (2)

Industri Kimia

éléktronika

Éléktronik

Tekstil

Tekstil

tékstil

Batubara

minyak

Minyak

Pamilihan Modél

Modél

Ukuran (L * W * H)

Tekanan Outlet (barg)

Kemurnian Nitrogén**

Laju Ngalir Nitrogén Nm3/h(0 ℃)

Konsumsi Daya (kW)*

Beurat (T)

LFGN59-13

2.3*1.6*2.4

0~6

99,999%

13.5

8,2±5%

1.8

LFGN49-18

2.3*1.6*2.4

0~6

99,99%

18

8,2±5%

1.8

LFGN59-30

4.0*2.0*2.8

0~6

99,999%

30

17±5%

3.6

LFGN49-43

4.0*2.0*2.8

0~6

99,99%

43

17±5%

3.5

LFGN59-66

5.0*2.2*3.0

0~6

99,999%

66

33±5%

6.4

LFGN49-93

5.0*2.2*3.0

0~6

99,99%

93

33±5%

6.2

LFGN59-100

5,5 * 2,6 * 3,2

0~6

99,999%

100

50±5%

9.0

LFGN49-140

5,5 * 2,6 * 3,2

0~6

99,99%

140

50±5%

8.7

LFGN59-200

11*2.8*3.3

0~6

99,999%

200

100±5%

15.0

LFGN49-300

11*2.8*3.3

0~6

99,99%

300

100±5%

14.5

Catetan: * The generator nitrogén ukur meakeun listrik, teu perlu cai cooling, sarta data konsumsi kakuatan dumasar kana nilai test dina tekenan atmosfir ambient 100KPaA jeung hawa sarta kalembaban 20 ° C / 65%.

** The purity nitrogén nyaéta nilai kauninga eusi saeutik-oksigén, sarta komponén séjén ngandung 2-4% argon, teu leuwih ti 5ppm (vol) eusi cai.

Nyandak LFGN49-140 sabagé conto, analisis période payback dipidangkeun dina tabel di handap ieu,

(Anggap yén harga pasar nitrogén cair nyaéta 800 RMB (¥) / ton sareng harga suplai listrik unit nyaéta 0,8 yuan / kwh, periode payback Shanghai Lianfeng modul suplai nitrogén ambient LFGN49-140 nyaéta 1,02 taun).

Payback Periode (Taun)

LFGN49-140

Harga Pasokan Listrik(RMB(¥)/KWh

0.6

0.7

0.8

0.9

1

1.1

1.2

1.3

Harga LIN(RMB(¥)/T

600

1.35

1.45

1.55

1.68

1.82

1.99

2.20

2.45

700

1.10

1.16

1.23

1.30

1.39

1.49

1.60

1.73

800

0.93

0.97

1.02

1.07

1.12

1.19

1.26

1.34

900

0.80

0.83

0.87

0.90

0.94

0.99

1.03

1.09

1000

0.70

0.73

0.75

0.78

0.81

0.84

0.88

0.92

1100

0.63

0.65

0.67

0.69

0.71

0.74

0.77

0.79

1200

0.57

0.58

0.60

0.62

0.64

0.66

0.68

0.70

1300

0.52

0.53

0.54

0.56

0.57

0.59

0.61

0.62

Nyandak LFGN49-140 sabagé conto, analisis période payback dipidangkeun dina tabel di handap ieu,

(Anggap yén harga pasar nitrogén cair nyaéta 800 RMB (¥) / ton sareng harga suplai listrik unit nyaéta 0,8 yuan / kwh, periode payback Shanghai Lianfeng modul suplai nitrogén ambient LFGN59-100 nyaéta 1,87 taun)

Payback Periode(Taun

LFGN59-100

Harga Pasokan Listrik(RMB(¥)/KWh

0.6

0.7

0.8

0.9

1

1.1

1.2

1.3

Harga LIN(RMB(¥)/T

600

2.49

2.78

3.15

3.64

4.31

5.28

6.80

9.57

700

1.96

2.13

2.34

2.60

2.93

3.34

3.90

4.67

800

1.61

1.73

1.87

2.03

2.22

2.45

2.73

3.09

900

1.37

1.45

1.55

1.66

1.78

1.93

2.10

2.31

1000

1.19

1.25

1.32

1.40

1.49

1.59

1.71

1.84

1100

1.05

1.10

1.16

1.22

1.28

1.36

1.44

1.53

1200

0.94

0.98

1.03

1.07

1.12

1.18

1.24

1.31

1300

0.86

0.89

0.92

0.96

1.00

1.05

1.09

1.15

Kaunggulan tina Shanghai Lianfeng PSA Nitrogen Generator

 

(1) Desain suplai gas kualitas luhur sareng stabilitas tinggi ngajamin tingkat operasi taunan 98%.

(2) Teu perlu wangunan pabrik, unman-dihadiran, greatly ngurangan investasi infrastruktur.

(3) Operasi pinuh otomatis, hiji-tombol ngamimitian jeung eureun, jauh IoT ngawaskeun jasa téknis platform mangrupa pilihan

(4) Dilengkepan klep switching impor kualitas luhur sareng dipercaya, peralatan puteran efisiensi énergi ultra luhur kualitas luhur, konsumsi kakuatan unit nitrogén langkung handap.

(5) Saringan molekular impor énergi anu hemat energi, jaminan umur 10 taun

(6) Perlindungan switching otomatis tina cadangan nitrogén cair.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安