head_spanduk

Sistim Purifikasi Neon-hélium

Katerangan pondok:

Sistem purifikasi neon-hélium kami mangrupikeun sistem pemurnian canggih anu dirancang pikeun ngahasilkeun neon sareng hélium murni.Dumasar ASU skala badag, alat ngumpulkeun gas bahan baku tina evaporator condensing tina kolom rectification ASU saméméh ngalaman réaksi katalitik, purifikasi adsorption, pressurization, bursa panas sarta prosés rectification.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sistem purifikasi neon-hélium kami mangrupikeun sistem pemurnian canggih anu dirancang pikeun ngahasilkeun neon sareng hélium murni.Dumasar ASU skala badag, alat ngumpulkeun gas bahan baku tina evaporator condensing tina kolom rectification ASU saméméh ngalaman réaksi katalitik, purifikasi adsorption, pressurization, bursa panas sarta prosés rectification.Pikeun mastikeun tingkat purity optimal kahontal pikeun duanana gas, parabot urang ogé ngawengku oksigén-nambahkeun jeung hidrogén-removal alat ogé cryogenic rectification oksigén & panyabutan unit nitrogén.Tungtungna, alat ngeusian nyayogikeun pangguna cara anu gampang pikeun nyimpen produk gas anu dimurnikeun.Dina sadaya tahapan produksi, komitmen urang pikeun kualitas tetep penting pikeun ngajamin yén ngan ukur produk anu pangsaéna ngahontal panangan konsumén urang.

Aplikasi

Gas langka sapertos neon sareng hélium gaduh nilai anu luhur dina seueur aplikasi, tapi komposisina dina hawa rendah pisan sareng umumna hese ngahasilkeun langsung.Sakabeh set pakakas dipaké ku Unit separation hawa skala badag, nu bisa purify neon jeung hélium tina gas non-condensable dina Unit separation hawa.Eusi hélium jeung hélium dina hawa utamana low;hélium sakitar 0,0005% sareng neon sakitar 0,0018%.Diusulkeun yén ieu bagian tina gas langka boga nilai ékonomi hébat.Dua gas ieu loba dipaké dina industri aerospace jeung semikonduktor.

微信图片_20230323160633
Aplikasi

Kaunggulan

Perusahaan kami parantos ngembangkeun alat purifikasi neon-hélium ieu anu gaduh hak cipta intelektual anu mandiri.Alat ieu nganggo pertukaran panas sareng alat anu mandiri pikeun ngirangan pamakean énérgi sadaya sistem bari ngahontal indikator téknis sareng ékonomi internasional anu maju.Aliran alat purifikasi neon-hélium kami ogé parantos dianalisis ku HAZOP sababaraha kali supados tiasa gaduh reliabilitas sareng kaamanan anu luhur ogé operasi sareng pangropéa anu saé.Kami parantos ngalamar panyalindungan patén nasional pikeun ngajagi produk inovatif ieu tina réplikasi atanapi disalahgunakeun ku pesaing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安