head_spanduk

Unit Pemisahan Udara (ASU)

Katerangan pondok:

Unit separation hawa nyaéta jenis pakakas anu nyokot hawa salaku bahan baku, robah jadi kaayaan cair ku compressing tur cooling kana hawa cryogenic, lajeng laun misahkeun oksigén, nitrogén, argon atawa produk cair séjén tina hawa cair ku rectification. .Numutkeun kabutuhan pangguna, produk unit pamisahan hawa tiasa janten produk tunggal atanapi sababaraha produk dina waktos anu sami, anu tiasa gas atanapi cair.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Unit separation hawa nyaéta jenis pakakas anu nyokot hawa salaku bahan baku, robah jadi kaayaan cair ku compressing tur cooling kana hawa cryogenic, lajeng laun misahkeun oksigén, nitrogén, argon atawa produk cair séjén tina hawa cair ku rectification. .Numutkeun kabutuhan pangguna, produk unit pamisahan hawa tiasa tunggal atanapi sababaraha produk dina waktos anu sami, anu tiasa gas atanapi cair.

Prosés husus (komprési éksternal) nyaéta: hawa dikomprés ti compressor hawa, sanggeus nyoplokkeun pangotor kayaning Uap, karbon dioksida, hidrokarbon jeung pangotor lianna ngaliwatan tabung molekular, langsung dikirim ka kolom distilasi luhur, sarta bagian séjén asup. expander nu.Saatos ékspansi, hawa cryogenic dikirim ka kolom handap.Ku rectification, nitrogén bisa diala dina luhureun kolom luhur jeung oksigén di handap kolom luhur.Gas oksigén, nitrogén sareng haseup anu dipisahkeun dipanaskeun deui ku penukar panas utama teras dikaluarkeun tina kotak tiis.Produk oksigén atanapi nitrogén anu kaluar tina kotak tiis dikomprés ku compressor kana tekanan anu ditangtukeun sareng dikirim ka pangguna.

Kaunggulan

1. Parangkat lunak itungan kinerja canggih anu diimpor ti luar negeri dianggo pikeun ngaoptimalkeun sareng nganalisis prosés alat-alat ieu pikeun mastikeun yén éta gaduh indikator téknis sareng ékonomi anu pangsaéna sareng rasio kinerja-harga anu saé.

2. Unit separation hawa (produk utama O2) adopts a efisiensi tinggi kondensasi evaporator kalawan aliran kapaksa inlet cair dina bagian handap cairan hawa, sahingga hawa-enriched hawa jadi kapaksa évaporasi sarta ngalir ti handap ka luhur dina evaporator kondensasi, Ngahindarkeun akumulasi hidrokarbon.

3. Pikeun mastikeun kasalametan jeung reliabilitas pakakas, sadaya pembuluh tekanan, pipa tekanan sarta komponén tekanan dina ASU anu mastikeun dirancang, dijieun tur inspected luyu jeung peraturan nasional relevan.Kotak tiis ASU sareng pipa dina kotak tiis parantos lulus itungan kakuatan.

Kauntungan sejenna

Seuseueurna insinyur di tim téknis perusahaan parantos ngadamel sajumlah ageung desain ASU cryogenic pikeun perusahaan gas internasional sareng perusahaan gas domestik.

Kalayan pangalaman éksténsif dina desain ASU sareng palaksanaan proyék, kami tiasa nawiskeun generator nitrogén (300 Nm).3/h–60.000 Nm3/h), ASU leutik (1000 Nm3/h–10.000 Nm3/h), sareng ASU ageung (20.000 Nm3/h–60.000 Nm3/h).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安