head_spanduk

Unit Produksi Hidrogen Éléktrolisis Cai

Katerangan pondok:

Unit produksi hidrogén éléktrolisis cai ngadopsi struktur unit unit, anu utamana diwangun ku sél éléktrolitik, prosésor gas-cair (pigura), pompa cai, tank cai-alkali, kabinét kontrol, kabinét panyaarah, trafo panyaarah. , a arrester seuneu jeung bagian séjén.

Prinsip kerja sistem produksi hidrogén éléktrolisis cai nyaéta sél éléktrolitik cai anu diwangun ku diafragma anu dicelupkeun dina sapasang éléktroda dina éléktrolit pikeun nyegah asupna gas.Lamun arus langsung nu tangtu dialirkeun, caina decomposed, katoda precipitates hidrogén jeung anoda precipitates oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Trend ngembangkeun hidrogén héjo teu bisa balik.Kalayan palaksanaan strategi "karbon ganda", proporsi aplikasi hidrogén héjo di Cina bakal jadi leuwih badag sarta leuwih badag, sarta diperkirakeun yén ku 2060, pamakéan hidrogén héjo dina industri kimia Cina urang, industri baja jeung widang énergi lianna. 80% tina total pamakéan hidrogén.Ngahontal pangurangan biaya ngaliwatan aplikasi skala ageung hidrogén héjo sareng promosi aplikasi diversifikasi énergi hidrogén mangrupikeun cara anu penting pikeun industri énergi hidrogén pikeun ngahontal pangembangan kualitas luhur.Dina prosés ieu, industri geus komitmen kana ngembangkeun badag skala na utilization hidrogén héjo pikeun ngurangan biaya, ngamajukeun aplikasi tina téknologi anyar, sarta ngawujudkeun utilization efisien sarta konsumsi sumber daya angin, surya jeung PLTA, kukituna promosi green sarta ngembangkeun bebas karbon transportasi terminal, industri kimia, metallurgy jeung widang lianna.

Kaunggulan

1. Desain jeung pabrik alat produksi hidrogén éléktrolisis cai anu mastikeun dilaksanakeun luyu jeung JB / T5903-96, "Electrolysis Cai Hidrogén Produksi Equipment".

2. Alat-alat produksi hidrogén éléktrolisis cai boga set lengkep fungsi pikeun ngahasilkeun, purifying, cooling na drying hidrogén.

3. Alat-alat, bahan jeung prosés anu kualitas pangluhurna diantara produk sarupa di Cina.

4. Parameter utama unit, kayaning tekanan, suhu, hidrogén jeung oksigén tingkat bédana, bisa otomatis disaluyukeun jeung centrally ditampilkeun ku PLC sistem kontrol otomatis.

5. Nalika parameter pakakas ngahasilkeun simpangan tangtu, éta otomatis bisa disada jeung lampu alarm.Upami simpangan tina nilai normal ageung teuing sareng jumlah sirkulasi caustic (wates handap saklar aliran) sareng tekanan sumber hawa (wates handap tekanan gauge) langkung handap tina nilai set wates handap sareng teu tiasa diurus dina waktosna, Sistim nu bisa otomatis disada jeung hurung alarm atawa malah eureun.

6. Dina raraga jang meberkeun ngaronjatkeun koefisien operasi aman alat, tekanan parameter utama alat disadiakeun kalawan panyalindungan bebas ganda.Upami kontrol tekanan sistem gagal sareng tekanan operasi ngahontal nilai bahaya, sistem mandiri tiasa otomatis disada sareng hurung alarm sareng ngeureunkeun alat.Mastikeun tampilan parameter prosés unggal alat jeung sistem bisi mimiti-eureun, operasi atawa kacilakaan;sarta ogé mastikeun mimiti-eureun normal, operasi aman jeung fungsi alarem kacilakaan unggal alat dina sistem;sadar kontrol otomatis tur interlocking fungsi sistem jeung unggal alat;jeung mempermudah babagi data.

Kauntungan sejenna

1. Sistem kontrol diwangun ku mesin manajemén data tingkat luhur sarta controller programmable Siemens (hereinafter disebut PLC), sarta data operasi sarta parameter operasi sakabeh set alat dikumpulkeun, diprosés, sarta dikirimkeun ka mesin manajemén data tingkat luhur lokal ku modul PLC dipasang dina kabinet kontrol, sahingga completing manajemén data operasi sakabeh set alat.

2. Komunikasi sareng komputer host dumasar kana protokol Modbus RTU sareng antarmuka RS-485.

3. Sistem bantu utamana bakal diwangun ku komponén di handap: hiji tanki cai basa, a pompa suntik cai, prosés piping, valves na fittings, a instrumen primér, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安