head_spanduk

Unit pamisahan hawa cair

Katerangan pondok:

Dina tutuwuhan separation hawa cair, produk separation hawa nyaéta oksigén cair atawa nitrogén.Prinsipna nyaéta kieu: hawa tekanan, pre-cooled diwanohkeun kana kolom pikeun ilubiung dina rectification, H2O jeung CO2nu dipiceun via tabung absorber molekular, tiis kana suhu liquefaction dina exchanger panas tekanan sedeng, lajeng diwanohkeun kana kolom pikeun ilubiung dina rectification.The expander suhu luhur jeung lemah sareng compressor sirkulasi dipaké pikeun ngahasilkeun énergi tiis pikeun ménta oksigén cair jeung produk nitrogén.

Pabrik pemisahan hawa cair biasana kalebet saringan hawa, sistem pra-cooling hawa, sistem pemurnian tabung molekular, ékspansi suhu luhur sareng rendah, kompresor resirkulasi, freezer cryogenic, sistem kolom fraksinasi, sareng sistem cadangan.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

tutuwuhan separation hawa cair anu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, kakuatan, metallurgy, kertas, industri lampu, farmasi, kadaharan, shipbuilding, jsb

-Ieu mangrupa prosés canggih tur lumrah.Éta henteu ngan ukur tiasa ngajalankeun kontinyu pikeun waktos anu lami, tapi ogé ngagaduhan jumlah liquefaction anu ageung sareng konsumsi énergi anu rendah.

- Éta ngagunakeun turbo expander tekanan tinggi sareng suhu rendah.Ieu ngaheéat énergi sarta ngabogaan laju liquefaction tinggi.

Kaunggulan

- Ieu adopts a compressor sirkulasi, nu boga ukuran leutik, efisiensi tinggi jeung konsumsi énergi Unit low.

- Kotak tiis ngagunakeun freezer cryogenic pikeun ngahemat énergi jeung ningkatkeun efisiensi.

- Sistem purifikasi tabung molekular siklus panjang dianggo.

- packing terstruktur dipaké dina kolom luhur.

- Sistim argon bébas hidrogén sulingan pinuh.

- DCS (Distributed Control System) diadopsi.

Kauntungan sejenna

1. Lianfeng parantos nyetél sistem ngawaskeun jarak jauh di Xi'an.

2. Hiji tim layanan profésional, manajemén pamaké jangka panjang sarta latihan jeung hidayah, kunjungan rutin ti tanaga relevan.

3. Visi Lianfeng nyaéta janten pamimpin dina hemat energi sareng perlindungan lingkungan pikeun perusahaan, teras ngirangan biaya pikeun aranjeunna, sareng janten wali hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

Unit Pemisahan Udara Cair 1
Unit Pemisahan Udara Cair 2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安