head_spanduk

Unit separation hawa MPC System Control Otomatis

Katerangan pondok:

Ieu implements kontrol optimal tina tutuwuhan separation hawa, nyadar adjustment hiji-konci tina beban tutuwuhan, optimizes parameter operasi unggal hal kerja, sarta achieves tabungan énergi sakabéh jeung ngurangan konsumsi pabrik.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Unit separation hawa MPC System Control Otomatis

Unit pamisahan hawa pikeun industri metalurgi atanapi kimia.

Kalayan ngembangkeun gancang unit pamisahan hawa ageung sareng langkung ageung, volume produksi gas unit pamisahan hawa beuki ageung.Sakali paménta konsumén robah, lamun beban unit teu bisa disaluyukeun dina jangka waktu, bakal aya loba venting produk atawa undersupply, jadi paménta industri pikeun ngarobah beban otomatis beuki kuat.Sanajan kitu, kusabab tutuwuhan separation hawa (utamana separation hawa jeung produk argon) boga prosés kompléks, gandeng serius, hysteresis, sarta non-linearity dina prosés beban variabel skala badag, operasi manual beban variabel boga masalah kayaning hésé. pikeun nyaimbangkeun kaayaan gawé, fluctuations badag dina komponén, sarta speed slow.jadi beuki loba pamaké menta kontrol beban variabel, nu drive Shanghai Lianfeng pikeun ngalaksanakeun panalungtikan sarta pamekaran téhnologi kontrol beban variabel otomatis.

Kaunggulan teknis

 

1. Geus dipaké dina loba sét unit separation hawa badag sabab geus dewasa sarta dipercaya.

2. Kombinasi di-jero téhnologi prosés separation hawa jeung éfék optimasi hemat energi anu beredar.

3. optimasi sasaran tina Unit separation hawa

Kauntungan sejenna

Shanghai Lianfeng boga tim-kelas munggaran ahli prosés separation hawa anu bisa ngagabungkeun ciri husus tina unit separation hawa sarta ngajukeun ukuran optimasi sasaran pikeun éféktif ngurangan konsumsi énergi operasi Unit separation hawa.Leuwih ti éta, Shanghai Lianfeng geus ngembangkeun separation hawa MPC téhnologi kontrol otomatis.Bisa ngawujudkeun optimasi prosés separation hawa dina cara otomatis, nu ngurangan sarat pikeun tanaga jeung nyata ngaronjatkeun tingkat automation pabrik.

Saatos operasi sabenerna, sistem kontrol beban variabel otomatis timer dirancang urang geus ngahontal tujuan ekspektasi sarta sadar tracking beban otomatis pinuh sarta adjustment, kalawan rentang beban variabel 80% -100% sarta laju beban variabel 0.5% / mnt, hasilna. dina 3% tabungan énergi dina unit separation hawa, nu greatly ngaleuwihan ekspektasi konsumén.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安