head_spanduk

Konsentrator Oksigén Mémbran (Generator)

Katerangan pondok:

Mémbran Oksigén Concentrator mangrupakeun jenis VPSA low-énergi alat sumber oksigén + IoT dibagikeun terminal suplai oksigén, dirancang jeung dimekarkeun dumasar kana kaayaan dataran.Biaya operasi sumber oksigén parantos ngirangan langkung ti 50% dibandingkeun sareng pasar mainstream ayeuna.Ngajamin desain noise handap dina skala sarua.Jinis kabinét nganggo prosés PSA dua tahap, nyumponan 99,5% paménta oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Naon Oksigén Concentrator (Generator)?

Konsentrator Oksigén Mémbran (Generator)

Mémbran Oksigén Concentrator mangrupakeun jenis VPSA low-énergi alat sumber oksigén + IoT dibagikeun terminal suplai oksigén, dirancang jeung dimekarkeun dumasar kana kaayaan dataran.Biaya operasi sumber oksigén parantos ngirangan langkung ti 50% dibandingkeun sareng pasar mainstream ayeuna.Ngajamin desain noise handap dina skala sarua.Jinis kabinét nganggo prosés PSA dua tahap, nyumponan 99,5% paménta oksigén.

111

Naon Oksigén Concentrator Dipaké Pikeun?

 

Konsentrator Oksigén Mémbran Kami Bisa Dipaké Pikeun Varian Jasa, Sapertos:

1. pamakéan imah, perawatan kaséhatan imah.Nyedot hawa kotor, nyegerkeun bumi, hotél sareng barak, jsb.

2. Panti jompo.Sistem pernapasan manula lemah, kekebalan teu kuat, sareng oksigén anu bersih sareng cekap mangpaat pikeun manula.

3. Oksigén Médis: Ku nyadiakeun oksigén ka penderita, éta bisa dipaké pikeun ngubaran cardiovascular na cerebrovascular, engapan, pneumonia obstructive kronis sarta panyakit séjénna, kitu ogé karacunan gas sarta panyakit hypoxia serius lianna.

Naon Oksigén Concentrator dipaké pikeun

Kaunggulan

1. Rumah tangga / kontrol suplai oksigén dibagikeun (skid-dipasang)

2. WIFI pamisah monitoring, leuwih manusiawi, leuwih éfisién jeung persis.

3. Tilu pilihan: suplai sentral, témbok-dipasang & dibabawa.

4. Tenang, aman sareng nyaman jasa oksigén

5. Ngarojong inhalation nasal.

Kauntungan sejenna

12327dfz

● Pikeun Oksigén Tengah-suplai, Ngaliwatan pipa ka unggal titik konsumsi oksigén, aplikasi kayaning apartemen, hotél, barak, jsb;Wadahna tipe VPSA oksigén skid

● Pikeun pilihan kabinét, éta produk dipaténkeun
suplai oksigén: 35L / mnt
tekanan suplai oksigén: 0.7barg
Purity suplai oksigén: 98 ~ 99,5% v / v
Konsumsi kakuatan: 1kwh/m3
Tingkat Noise: 50 desibel
Efisiensi tinggi konfigurasi kakuatan ganda-gulung tunggal, noise low, ka
prosés produksi oksigén PSA + VPSA, purity oksigén nepi ka 99,5%
Prosés pretreatment hawa lengkep pikeun mastikeun stabilitas jangka panjang pakakas
Desain lightweight tina instalasi outdoor
IP65 waterproof

● Pikeun pilihan Portabel
Pasokan oksigén sarimbag: 3L / mnt
tekanan suplai oksigén: 0,2 barg
Purity suplai oksigén: 90-93% v / v
Tingkat bising: 45 desibel
Daya compressor linier efisiensi tinggi, daya tahan sepi sareng stabil
prosés produksi oksigén VPSA
Pasokan oksigén impuls
Desain dibagikeun IoT
Lightweight jeung IP65 waterproof

100103431

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安