head_spanduk

Sistim Pamulihan Argon

Katerangan pondok:

Sistem Pamulihan Argon Efisiensi Luhur mangrupikeun kumpulan alat-alat panyabutan argon knalpot anu dikembangkeun sacara mandiri sareng hak cipta intelektual anu mandiri ku Shanghai LifenGas Co., Ltd. anu kalebet alat-alat newak karbon, alat panyabutan oksigén, alat-alat panyabutan separation-nitrogen distilasi cryogenic, sareng hawa bantu. parabot separation.Ieu mangrupikeun sakumpulan sistem pamulihan gas argon kalayan konsumsi énergi anu rendah sareng tingkat ékstraksi anu luhur.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Kauntungan sejenna (5)

1.Argon Pamulihan System(ARS) museurkeun kana widang separation argon na recovery, ngawengku industri kayaning kristal photovoltaic tumuwuh, beusi jeung baja metallurgy jeung semikonduktor, industri anyar-énergi, jsb Sajauh ieu, éta geus dilarapkeun ka leuwih ti 30 proyék, sareng kapasitas ngolah gas argon tiasa tina 1300Nm3/ h nepi ka 12000Nm3/h.

2.The exhausted argon gas diolah ku lebu-panyabutan, dikomprés, karbon-panyabutan jeung oksigén-panyabutan, lajeng-purity tinggi argon dicandak ku Cryogenic rectification.laju ékstraksi argon ngaleuwihan 95% bari mastikeun purity produk.Tutuwuhan tumuwuh kristal 10GW ngagunakeun kira-kira 250 ton argon per poé (TPD).Langkung ti 85% tiasa didaur ulang.Éta tiasa ngahémat sakitar 250 juta yuan sataun

Kaunggulan teknis

1. Argon Pamulihan System (ARS) ieu mandiri dikembangkeun ku parusahaan urang jeung dioptimalkeun pikeun pangalusna pangabisa urang dumasar kana taun prakték pasar.

2. Laju ékstraksi tinggi jeung tabungan ongkos: The Argon Pamulihan System (ARS) bisa cageur 95% gas argon murni tina argon runtah.Biaya argon pulih nyaéta hiji-kasapuluh tina biaya argon dibeuli.

3. Pilihan otomatis variabel beban téhnologi kontrol MPC: téhnologi ieu bisa ngarobah kaayaan gawé nurutkeun sarat béda jeung koordinat sistem kontrol séjén pikeun nyaluyukeun beban produksi.Kalayan téknologi ieu, kasalahan variasi beban manual tiasa dileungitkeun, résiko pareum tiasa dikirangan, konsumsi énergi tiasa dikirangan pisan, sareng kauntungan produksi tiasa maksimal.

Keunggulan Lain (1)

Kauntungan sejenna

 

Anu mimiti, perusahaan kami parantos ngadeg salami 7 taun, sareng teu aya kakurangan staf profésional anu berpengalaman atanapi tulang tonggong téknis anu ngartos téknologi separation sareng purifikasi gas.Tim téknis sapertos kitu parantos réngsé langkung ti 30 proyék pamulihan argon, tina tingkat pamulihan awal 80% dugi ka langkung ti 95% ayeuna, anu mangrupikeun hasil tina kamajuan téknologi, janten teu aya ragu ngeunaan kakuatan téknis tim ieu pikeun ngahontal. tujuan proyék customer.

Kadua, sistem recovery argon ngawengku rectification cryogenic, sarta separation cryogenic of rectification hartina leuwih ku-produk bisa didapet ti kalayan separation adsorption fisik, nyadiakeun konsumén jeung produk oksigén jeung nitrogén kualitas luhur sarta ngaronjatkeun kauntungan ékonomi.

1

Katilu, téknologi beban variabel otomatis terpadu MPC (Model Predictive Control) anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan kami ogé saluyu sareng perusahaan pamisahan hawa anu kasohor sacara internasional, anu ngirangan résiko mareuman sareng ngajamin operasi jangka panjang sistem pamulihan argon. handapeun ngahasilkeun pangluhurna.

Tungtungna, perusahaan urang ngahijikeun R&D, produksi sareng jasa téknis, anu ngaheéat seueur waktos sareng mangpaatna pikeun kamajuan parantosan proyék.Perusahaan kami ngagaduhan kontrak sareng sumanget jasa anu saé, anu ngajamin validitas saatos-jualan produk jangka panjang, suku cadang anu dipikaresep sareng dipercaya, jasa téknis anu tanggung jawab sareng efisien, sareng pelatihan personel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安