head_spanduk

Alat Pamulihan Asam Runtah

Katerangan pondok:

Asam runtah (utamana asam hidrofluorat) alat recovery ngagunakeun volatility béda antara komponén asam spent, ngalakukeun distilasi kontinyu vakum kolom ganda pikeun ngahontal laju recovery tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Naon Alat Pamulihan Asam Runtah?

 

Asam runtah (utamana asam hidrofluorat) alat recovery ngagunakeun volatility béda antara komponén asam spent, ngalakukeun distilasi kontinyu vakum kolom ganda pikeun ngahontal laju recovery tinggi.

Aplikasi

Alat pamulihan asam limbah henteu ngan ukur tiasa ngolah sajumlah ageung asam limbah anu diproduksi ku hulu pelanggan, tapi ogé misahkeun sareng ngadaur ulang éta, ngirangan biaya produksi palanggan.Éta ogé tiasa leres ngubaran sésa cai limbah sareng résidu padet, sareng pamulihan cai langkung ti 70%, tungtungna ngaleungitkeun cai anu dirawat saatos ngahontal standar nasional anu saluyu, anu tiasa ngirangan biaya limbah ku langkung ti 70%.

Kaunggulan

1.The Sistim recovery asam runtah adopts ganda-kolom téhnologi distilasi kontinyu dina tekanan atmosfir sarta kaayaan decompression, sarta laju recovery asam hidrofluorat, asam hidroklorat jeung asam nitrat bisa pinuh ningkat ngaliwatan separation na purifikasi dua kolom rectification.Leuwih ti éta, dina kaayaan tekanan atmosfir, moal aya tekanan kaleuleuwihan, kaamanan tinggi jeung stabilitas, sarta sarat pikeun alat-alat nu santai, sarta parabot ongkos-éféktif leuwih luhur bisa dipilih, ngurangan biaya.

2. Sistim recovery asam runtah adopts téhnologi kontrol komputer DCS canggih, nu nyadar kontrol terpadu kontrol sentral, samping mesin jeung kontrol lokal, sarta éféktif bisa ngawas proses produksi sakabeh susunan parabot daur ulang.The set lengkep sistem kontrol boga ciri desain canggih tur dipercaya, rasio kinerja-harga tinggi, jsb.

3. Sistim recovery asam runtah migunakeun résin adsorption pikeun ngubaran wastewater, nu boga efisiensi adsorption tinggi, desorption gampang tur regenerasi, operasi gampang tur lifespan layanan panjang.

Kauntungan sejenna

Alat Pamulihan Asam Runtah Kemurnian Tinggi (3)

alat recovery asam runtah ieu adopts separation distilasi, nu mangrupakeun téhnologi pisan dewasa.Ngandelkeun pangrojong téori pangaweruh badag sarta hidayah pangalaman euyeub, Shanghai Lianfeng bisa alesan nurutkeun pangabutuh customer milih jalur teknis paling lumrah tur nyieun pangaluyuan.Dibandingkeun jeung métode separation lianna kalayan sagala rupa watesan, aplikasi tina separation distilasi téh leuwih umum tur dipercaya, sarta rentang na pisan lega, operasi téh basajan, sarta gampang pikeun rékayasa manajemén.Salaku tambahan, set téknologi prosés ieu tiasa pulih asam hidrofluorat, asam hidroklorat sareng asam nitrat langkung ti 70%, pamulihan cai langkung ti 70%, biaya limbah tiasa diturunkeun langkung ti 70%, sareng pabrik sél photovoltaic 10GW tiasa ngahemat. 20 juta yuan per taun.Ku alatan éta, daur ulang asam runtah teu ngan bisa ngahemat waragad pikeun konsumén, tapi ogé nungkulan ngurangan cai runtah jeung résidu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安