head_spanduk

Generator Oksigén Ambient

Katerangan pondok:

Aya model VPSA sareng PSA, prinsip anu sami.Di dieu utamana bakal ngawanohkeun generator oksigén VPSA.Ieu mangrupakeun jenis pakakas mékanis nu bisa enrich oksigén dina atmosfir, sarta prinsip gawé na nyaeta ngagunakeun blower pikeun ngangkut hawa bahan baku sanggeus panyabutan lebu jeung filtration kana absorber, lajeng tabung molekular husus dina absorber mimiti. adsorb komponén nitrogén, sarta komponén oksigén ieu enriched tur discharged salaku produk.


Rincian produk

Tag produk

Naon Generator Oksigén Ambient?

VPSA Oksigén generator

Aya model VPSA sareng PSA, prinsip anu sami.Di dieu utamana bakal ngawanohkeun generator oksigén VPSA.Ieu mangrupakeun jenis pakakas mékanis nu bisa enrich oksigén dina atmosfir, sarta prinsip gawé na nyaeta ngagunakeun blower pikeun ngangkut hawa bahan baku sanggeus panyabutan lebu jeung filtration kana absorber, lajeng tabung molekular husus dina absorber mimiti. adsorb komponén nitrogén, sarta komponén oksigén ieu enriched tur discharged salaku produk.

Sanggeus sababaraha waktu, perlu pikeun desorb jeung baranahan adsorbent jenuh dina kaayaan vakum, jadi guna mastikeun produksi kontinyu jeung suplai oksigén, leuwih ti dua absorbers umumna ngonpigurasi.Samentara hiji dina mangsa adsorption, hiji deui dina desorption pikeun regenerasi, cyclically switching.

Naon Dupi VPSA & PSA Oksigén Generator Dipaké Pikeun?

 

Generator Oksigén VPSA&PSA tiasa dianggo pikeun jasa di handap ieu, sapertos:

Industri baja (1)

Industri baja

Industri baja (4)

Industri Logam Non-ferrous

Industri baja (3)

Industri Kimia

Industri baja (2)

Pertahanan

Industri baja: oksigén-purity High ditiup kana converter nu oxidizes najis kayaning karbon, walirang, fosfor jeung silikon dina beusi, nu bisa shorten waktu smelting sarta ngaronjatkeun kualitas baja.

Industri logam non-ferrous: Smelting baja, séng, nikel, timah, jsb merlukeun oksigén-enriched, sarta tekanan ayun adsorption sistem oksigén mangrupa sumber suplai oksigén pangalusna.

Industri kimia: Pamakéan oksigén dina produksi pupuk tina amonia tiasa ningkatkeun prosés sareng ningkatkeun ngahasilkeun pupuk.

Industri énergi: Coal gasification co-generation & Industri gasifikasi Batubara.

Pertahanan: Oksigén cair bisa dipaké salaku booster suluh pikeun rokét jeung pesawat supersonik, sarta combustibles soaked dina oksigén cair bisa dipaké salaku bahan peledak.

Pamilihan Modél

Modél

Diménsi(L*W*H

Tekanan Outlet (barg)

Kamurnian Oksigén**

Laju Aliran Oksigén Nm3/h(0 ℃)

Konsumsi Daya (kW)*

Beurat (T)

LFGO90-11

3.0*2.0*2.4

0~5

92±2%

11

12±5%

3.6

LFGO90-23

4,5 * 2,2 * 2,8

0~5

92±2%

23

24±5%

5.4

LFGO90-35

6.0*2.4*3.0

0~3

92±2%

35

33±5%

7.5

LFVGO90-53

7,5 * 2,2 * 3,3

0~1.5

92±2%

53

21±5%

9.0

LFVGO90-105

9,5 * 2,4 * 3,3

0~1.5

92±2%

105

38±5%

13.5

LFVGO90-210

13,5 * 2,8 * 3,5

0~1.5

92±2%

210

77±5%

21

Catetan: * Unit ukur meakeun listrik, teu merlukeun cai cooling, sarta data konsumsi kakuatan dumasar kana nilai test dina tekanan atmosfir ambient 100KPaA jeung hawa sarta kalembaban 20 ° C / 65%.

** Komponén lian ti oksigén utamana gas inert (nitrogén, argon), jeung eusi cai teu leuwih ti 3ppm(v)

Nyandak LFVGO105 sabagé conto, analisis période payback dipidangkeun dina tabel di handap ieu,

(Anggap yén harga pasar oksigén cair nyaéta 1000 RMB (¥) / ton sareng harga suplai listrik unit nyaéta 0,8 yuan / kwh, periode payback Shanghai Lianfeng modul suplai oksigén ambient LFVGO105 nyaéta 1,91 taun)

Payback Periode(Taun

LFVGO105

Harga Pasokan Listrik(RMB(¥)/KWh

0.6 0.7 0.8 0.9 1 1.1 1.2 1.3
harga LOXRMB(¥)/T 800

2.35

2.46

2.59

2.73

2.89

3.07

3.28

3.51

900

2.02

2.11

2.20

2.30

2.42

2.54

2.68

2.83

1000

1.78

1.84

1.91

1.99

2.07

2.16

2.26

2.37

1100

1.58

1.64

1.69

1.75

1.82

1.88

1.96

2.04

1200

1.43

1.47

1.52

1.56

1.61

1.67

1.73

1.79

1300

1.30

1.34

1.37

1.41

1.45

1.50

1.54

1.59

1400

1.19

1.22

1.26

1.29

1.32

1.36

1.40

1.44

1500

1.10

1.13

1.16

1.18

1.21

1.24

1.28

1.31

Kaunggulan tina VPSA & PSA Oxygen Generator

1. Desain suplai oksigén ku prinsip kualitas luhur jeung stabilitas tinggi ensures laju operasi taunan pakakas anu 98%;

2. Teu perlu workshop panyumputan, unattended, nu greatly ngurangan investasi infrastruktur jeung persetujuan proyék patali anak, persetujuan panyalindungan seuneu jeung approvals administrasi séjén sarta prosedur.

3. Operasi pinuh otomatis, hiji-tombol ngamimitian jeung eureun.Ladenan téknis platform monitoring IoT jauh mangrupikeun pilihan.

4. Dilengkepan klep switching diimpor kualitas luhur sarta dipercaya, kualitas luhur ultra luhur efisiensi énergi-efisiensi puteran parabot, greatly handap konsumsi kakuatan Unit oksigén;

5.-kualitas luhur, hemat energi, ngaropéa, low-attenuation, bukti-suhu luhur jeung stabil diimpor tabung molekular, ngajamin 10 taun umur jasa.

6. LFVGO tekanan vakum prosés adsorption ayun, equips screw blower, teu perlu pompa vakum ka soften cai, efisiensi énergi-nyimpen tinggi, noise handap.

7. Unik oksigén-efisien jeung hemat energi design cooler hawa kompak.

8. Cairan oksigén cadangan nyadiakeun panyalindungan switching otomatis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • Carita merek perusahaan (7)
    • Carita merek perusahaan (8)
    • Carita merek perusahaan (9)
    • Carita merek perusahaan (10)
    • Carita merek perusahaan (11)
    • Alko
    • Carita merek perusahaan (12)
    • Carita merek perusahaan (13)
    • Carita merek perusahaan (14)
    • Carita merek perusahaan (15)
    • Carita merek perusahaan (16)
    • Carita merek perusahaan (17)
    • Carita merek perusahaan (18)
    • Carita merek perusahaan (19)
    • Carita merek perusahaan (20)
    • Carita merek perusahaan (21)
    • Carita merek perusahaan (22)
    • Carita merek perusahaan (6)
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Perusahaan-merek-carita
    • Carita merek perusahaan
    • URANG SUNDA 1
    • 华民
    • 豪安